Αρχική InfoSchool Δημοτικό Σχολική χρ. 2019 -2020: Ξεκίνησε η διανομή σχολικών βιβλίων στα Δημοτικά

Σχολική χρ. 2019 -2020: Ξεκίνησε η διανομή σχολικών βιβλίων στα Δημοτικά

Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται, από τις 16 Απριλίου έχει ξεκινήσει η διανομή σχολικών βιβλίων στα δημόσια Δημοτικά Σχολεία όλης της χώρας ούτως ώστε όλα τα βιβλία να φτάσουν εγκαίρως στα χέρια των μαθητών με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, 2019-2020.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Τι ισχύει για τη διανομή σχολικών βιβλίων

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων και οι υπεύθυνοι των Κέντρων Διανομής:

  1. Nα υπογράφουν τα δελτία αποστολής κατά την παράδοση των βιβλίων, να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο τους ολογράφως, να σφραγίζουν με την στρογγυλή σφραγίδα του σχολείου και να σημειώνουν την ημερομηνία παραλαβής.
  2. Nα επιβεβαιώνουν άμεσα την παραλαβή των βιβλίων, κατά την ημέρα παράδοσης από το ΙΤΥΕ-Διόφαντος, στη σελίδα τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr και συγκεκριμένα στο μενού «Παραλαβές» -> «Επιβεβαίωση Παραλαβής».

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.