Σχ.χρ. 2020 – 21: Αυτά είναι τα σχολεία που θα διανεμηθούν τα πρώτα tablets στους μαθητές – Η λίστα

Η καλή είδηση της ημέρας αφορά τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πολλών σχολείων της χώρας καθώς το Υπουργείο Παιδείας με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια ανακοινώνει σε ποιες σχολικές μονάδες θα δοθούν τα πρώτα 627 tablets που αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Εν συνεχεία επιπλέον 1.523 tablets θα παραδοθούν απευθείας στο κτήριο της ΚΥ του Υπουργείου προκειμένου να κατανεμηθούν σε εκπαιδευτικές δομές της επικράτειας ανάλογα με τις ανάγκες για την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη εντάσσεται στο πρόγραμμά του «Ψηφιακό Σχολείο για Όλους», με στόχο να συνεισφέρει στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Υπουργείου για ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών της χώρας με tablets, και στοχεύει στην παροχή στους μαθητές που μέχρι σήμερα δεν διέθεταν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό ίσων ευκαιριών εξέλιξης με τους υπόλοιπους μαθητές, αλλά και πιο μακροπρόθεσμα, στην εμβάθυνση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα των σχολείων που θα λάβουν τα tablets πατώντας εδώ ΔΩΡΕΑ TABLET ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΑ