Αρχική Προτάσεις Αγοράς Σχεδίασε το λούτρινο των ονείρων σου στον 2ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του IKEA

Σχεδίασε το λούτρινο των ονείρων σου στον 2ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του IKEA

Η ΙΚΕΑ προσκαλεί τα παιδιά των μελών του Προγράμματος ΙΚΕΑ Family να λάβουν μέρος στον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ, σχεδιάζοντας το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους για καλό σκοπό!

Από τον Διαγωνισμό θα αναδειχθούν δέκα παγκόσμιοι νικητές, τα σχέδια των οποίων θα κατασκευαστούν σε λούτρινα παιχνίδια και θα πωληθούν ως περιορισμένη σειρά στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλον τον κόσμο, τον Νοέμβριο του 2016. Μέσω της συλλογής αυτής το ΙΚΕΑ Foundation θα στηρίξει προγράμματα για τα δικαιώματα των παιδιών.

Ελάτε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 13:00-19:00 σε ένα από τα 5 καταστήματα ΙΚΕΑ, όπου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και θα παραδώσουν το σχέδιό τους ή κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε μας το σχέδιο του παιδιού σας ταχυδρομικά μέχρι και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. Εάν δεν είστε μέλος στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family, εγγραφείτε εντελώς δωρεάν σε ένα Κατάστημα ΙΚΕΑ ή ηλεκτρονικά στο www.IKEA.gr/family. Για την αίτηση συμμετοχής, πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, πατήστε ΕΔΩ.

Στον αντίστοιχο περσινό Διαγωνισμό συμμετείχαν χιλιάδες παιδιά με υπέροχες ζωγραφιές. Από αυτές επιλέχθηκαν δέκα, που κατασκευάστηκαν σε λούτρινα παιχνίδια και δημιούργησαν τη συλλογή SAGOSKATT. Ένα από αυτά είναι και της Στέλλας, 6 ετών, από την Κύπρο!

Και φέτος, για κάθε λούτρινο παιχνίδι που θα πωλείται στα Καταστήματα ΙΚΕΑ, το διάστημα 9/11/2015 έως 3/1/2016, το ΙΚΕΑ Foundation δωρίζει 1 ευρώ στη UNICEF, στηρίζοντας προγράμματα για την εκπαίδευση των παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά, βοηθούν άλλα παιδιά να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.