Αρχική InfoSchool Δημοτικό "Σχολείο Αγάπης": Ζητούνται εθελοντές για το σχολείο που προσφέρει γνώσεις αλλά και μαθήματα ζωής σε μαθητές με οικονομική αδυναμία

"Σχολείο Αγάπης": Ζητούνται εθελοντές για το σχολείο που προσφέρει γνώσεις αλλά και μαθήματα ζωής σε μαθητές με οικονομική αδυναμία

Σχολείο-αγάπης-4-13_06Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Άνθρωποι Αγάπης σε συνεργασία με το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, και την ευγενική υποστήριξη του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού, Σχολή Χατζήβεη, διοργανώνουν για τέταρτη σχολική χρονιά Σχολείο Αγάπης για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

sholeioagapisΤο Σχολείο Αγάπης είναι ένα απογευματινό φροντιστηριακό πρόγραμμα που υλοποιείται καθημερινά από 5:00μ. μ. έως 7:00 μ. μ. για μαθητές Δημοτικού και από 7:00 μ. μ. έως 8:30μ.μ. για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. Στόχος του είναι προσφέρει δωρεάν φροντιστηριακή βοήθεια για τα σχολικά μαθήματα, στηρίζοντας τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

7192_sholeioagapis4-1313Το πρόγραμμα στηρίζεται από άξιους εθελοντές, πτυχιούχους δασκάλους και καθηγητές, που προσφέρουν τις γνώσεις και το χρόνο τους αφιλοκερδώς κάνοντας πράξη το Σχολείο Αγάπης. Το μαθήματα που διδάσκονται για τους μαθητές Δημοτικού είναι Ελληνικά, Μαθηματικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Εικαστικά ενώ για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου διδάσκονται Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αρχαία, Έκθεση, Νεοελληνική Γλώσσα, Αγγλικά, Γαλλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στο «Σχολείο αγάπης», μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2102511371, κιν. 6979793693 ή στο e-mail των «Ανθρώπων αγάπης» info@lovepeople.gr.

456


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter