Αρχική Νέα Σχολείο "υιοθετεί" οικογένειες που χρειάζονται στήριξη

Σχολείο "υιοθετεί" οικογένειες που χρειάζονται στήριξη

ελληνογερμανική

Τα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή στην Παλλήνη σχεδιάζουν ένα εορταστικό και χαρούμενο καλοκαιρινό παζάρι, την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 18.00, το οποίο όμως θα έχει και μία ακόμα διάσταση.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι, θα μπορούν να βοηθήσουν είτε δίνοντας χρήματα είτε αντικείμενα και ρούχα σε καλή κατάσταση, κοινωνικές ομάδες και οικογένειες της περιοχής μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Οπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Ελληνογερμανικής Αγωγής, εφέτος αποφασίστηκε όχι μόνο να συγκεντρωθούν χρήματα για τις συνήθεις κοινωνικές δραστηριότητες, αλλά και να «υιοθετηθούν», για ένα χρόνο από το σχολείο, οικογένειες που χρειάζονται στήριξη.

Ετσι, όλα τα έσοδα από το καλοκαιρινό παζάρι θα διατεθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. για την στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Το καλοκαιρινό παζάρι αρχίζει την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, και ώρα 18.00, στις εγκαταστάσεις του σχολείου, στην Παλλήνη, με κεντρικό σύνθημα: «Νοιάζομαι – Προσφέρω».

Μία σχολική γιορτή μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη, αλλά και τα παιδιά ενός σχολείου μπορούν να μας διδάξουν μέσα από τις πράξεις τους τις έννοιες της προσφοράς και της κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζουν εκπαιδευτικοί και μαθητές από το σχολείο.

Την ημέρα του παζαριού όλοι μαζί θα έχουμε την ευκαιρία

  •     να ακούσουμε τη χορωδία του Δημοτικού που θα μας ταξιδέψει μελωδικά
  •     να απολαύσουμε τα πιο …έντονα μουσικά γκρουπ του Γυμνασίου Λυκείου
  •     να θαυμάσουμε τις πρωτότυπες κατασκευές των παιδιών μας που εντελώς «αντικειμενικά» μοιάζουν με μικρά καλλιτεχνικά αριστουργήματα
  •     να παρακολουθήσουμε αλλά και να λάβουμε μέρος στα ομαδικά παιχνίδια συνεργασίας των μικρών μαθητών
  •     να προμηθευτούμε έναντι ενός συμβολικού ποσού ένα λογοτεχνικό βιβλίο
  •     να αγοράσουμε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια, για να το προσφέρουμε σε κάποιον ξεχωριστό για μας άνθρωπο
  •     να συμμετέχουμε στη λαχειοφόρο προσφέροντας στήριξη σε οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθειά μας
  •     να φέρουμε από το σπίτι πράγματα που εμείς δε χρειαζόμαστε πια, αλλά είναι σίγουρα χρήσιμα για κάποιους άλλους, όπως ρούχα, παιχνίδια, γραφική ύλη, αρκεί να είναι όλα σε άριστη κατάσταση
  •     να γράψουμε τις ευχές μας για τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μας και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.