Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Σχολικά: Οι εκδόσεις Μεταίχμιο βάζουν στην ακρίβεια… απουσία!

Σχολικά: Οι εκδόσεις Μεταίχμιο βάζουν στην ακρίβεια… απουσία!

Back-to-School-DealsΦέτος, οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν 20 χρόνια λειτουργίας και βάζουν -20% στις τιμές των εκπαιδευτικών βιβλίων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Για ακόμα μια σχολική χρονιά οι εκδόσεις Mεταίχμιο είναι στο πλευρό των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών, αλλά και των βιβλιοπωλών με εκπαιδευτικά βιβλία σύγχρονα, καλαίσθητα, λειτουργικά, προσιτά και πλήρως εναρμονισμένα με την ύλη και τη φιλοσοφία των σχολικών βιβλίων, τώρα και πιο φθηνά.

Μια μεγάλη γκάμα βιβλίων σε νέες μειωμένες τιμές από όλα τα γνωστικά αντικείμενα μπορούν να βρουν οι αναγνώστες σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας. Από την προσφορά που ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου  εξαιρούνται τα εκπαιδευτικά βοηθήματα που έχουν εκδοθεί από Ιούλιο 2011 και εξής (Νόμος για την Ενιαία Τιμή του Βιβλίου).

Παράλληλα, οι εκδόσεις Μεταίχμιο έχουν ήδη ανακοινώσει μεγάλο φθινοπωρινό διαγωνισμό με δώρο 100 σχολικές τσάντες και 100 πακέτα εκπαιδευτικών βοηθημάτων (κάθε πακέτο είναι συνολικής ονομαστικής αξίας 25 €). Για να πάρει κανείς μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα έως τις 25 Σεπτεμβρίου, την οποία θα βρει στον διαδικτυακό τόπο των εκδόσεων: www.metaixmio.gr. Τα ονόματα των 200 τυχερών που θα αναδείξει η κλήρωση θα αναρτηθούν στις 27 Σεπτεμβρίου στο site των εκδόσεων. Οι τσάντες είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας GIM S.A.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.