Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για τα παιδιά άπορων οικογενειών σε Αγία Βαρβάρα και Κορυδαλλό

Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για τα παιδιά άπορων οικογενειών σε Αγία Βαρβάρα και Κορυδαλλό

Εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών διοργανώνει η Τράπεζα Χρόνου δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού για να τα προσφέρει στα παιδιά οικογενειών οι οποίες εντάσσονται στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας. Η Τράπεζα Χρόνου του Ομίλου Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης αναλαμβάνει και αυτή τη φορά την πρωτοβουλία συγκέντρωσης, επιμέλειας και διανομής των δωρηθέντων παιχνιδιών.

«Σκοπός της εκστρατείας, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι καμία οικογένεια της περιοχής να μην αναγκαστεί να στερήσει από τα παιδιά της τη χαρά ενός χριστουγεννιάτικου δώρου, εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας. Η ανθρωπιστική κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με κοινωνική αλληλεγγύη και γι’ αυτό, ακόμα και η πιο μικρή δωρεά σε είδος, μπορεί να προσφέρει τα πιο μεγάλα χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν περισσότερη ανάγκη».

toy_sprawl1

Η εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών ξεκίνησε την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και λήγει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου. Σημεία συλλογής έχουν ορισθεί:

• η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, Αριστομένους 8
(εντός Δημαρχείου), στην Αγία Βαρβάρα. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00.

• το Γραφείο Διαμεσολάβησης Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού,
Ξενοφώντος και Πελοπίδα (εντός Κέντρου Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κορυδαλλού), στον Κορυδαλλό. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών, καθώς και γενικά για το έργο και τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213-2019377.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.