Αρχική InfoMommy Νέα Συγκεντρώνουμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς πρόσφυγες στο Μοναστηράκι

Συγκεντρώνουμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς πρόσφυγες στο Μοναστηράκι

Η "Agora of Pandrossou", έχοντας αφετηρία πως "όλα τα παιδιά χαμογελάνε με τον ίδιο τρόπο", πήρε την πρωτοβουλία και μαζεύει δώρα εν όψει των γιορτών για τους ανήλικους πρόσφυγες που διαμένουν στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας στον Ελαιώνα και στις Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων. Τα δώρα συγκεντρώνονται στα ακόλουθα καταστήματα καθημερινά και Κυριακές 11.00 - 19.00: pgi PAGANI, Πανδρόσου 59, Kakadou, Πανδρόσου 29, So What! Leather Accessories , Καπνικαρέας 10, Μοναστηράκι μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Στη συνέχεια μέλη του συλλόγου θα συσκευάσουν τα δώρα σε ειδικό εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2015 στον πεζόδρομο και θα τα μεταφέρουν στους αντίστοιχους φορείς. Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση, μέσα σε σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 3-15 ετών. Θα ήταν χρήσιμο να αναγράφεται στη σακούλα η ηλικία και το φύλο του παιδιού για το οποίο προορίζονται.

Donate-Toys-in-Denver

Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα. Η κίνηση γίνεται με την υποστήριξη του δήμου Αθηναίων. Το δίκτυο επιχειρηματιών "Agora of Pandrossou" δραστηριοποιείται από το 2012 στον άξονα της οδού Πανδρόσσου και των γύρω δρόμων. Στοχεύει στην ανάδειξη της ιστορίας της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήµερα, στη σύνδεση λαών, τεχνών και πολιτισμών, στη προαγωγή της γνώσης γύρω από παραδοσιακά ελληνικά επαγγέλµατα, στο συµµετοχικό σχεδιασµό και λήψη αποφάσεων, στη δικτύωση και συνοµιλία µε αντίστοιχες εµπορικές οδούς ελληνικών πόλεων και ευρωπαϊκών κρατών, στη δικτύωση και συνεργασία µε την ιδιωτική πρωτοβουλία και την κοινωνία των πολιτών, στη συµβολή δηµιουργίας κοινής ταυτότητας για την τοπική αγορά και για την πόλη της Αθήνας και στη δικτύωση και συνεργασία µε το δηµόσιο τοµέα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.