Αρχική InfoSchool Δημοτικό Συγκέντρωση σχολικών ειδών και τροφίμων από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Συγκέντρωση σχολικών ειδών και τροφίμων από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

school-suppliesΗ Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια των προγραμμάτων και των δράσεων που προγραμματίζει για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, συγκεντρώνει σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, κλπ), τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής.

Συγκεκριμένα, σχολικά είδη θα συλλέγονται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ενώ τα τρόφιμα και τα είδη προσωπικής υγιεινής συλλέγονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στις εξής υπηρεσίες:

Για τη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου: Στο Γραφείο Κοινωνικής Υπηρεσίας, Μιαούλη 60 (κτίριο Κλειστού Γυμναστηρίου), 1ος όροφος, τηλ. Επικοινωνίας: 210 9418655.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου: Στο Γραφείο Κοινωνικής Υπηρεσίας, Πειραιώς και Επταλόφου 2 (πρώην Σφαγεία), γραφείο 1, τηλ. Επικοινωνίας: 210 3462125 και 210 3426414.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε θέματα κοινωνικής μέριμνας, υλοποιώντας δράσεις συγκέντρωσης απαραίτητων ειδών για την επιβίωση των οικογενειών και των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Η Κοινωνική μας Υπηρεσία συλλέγει σχολικά είδη για ολόκληρη τη σχολική χρονιά για τους μαθητές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος της αγοράς τους. Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να μη βρεθεί κανένας μαθητής σε μειονεκτική θέση κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.