Συγκινεί η «Μαρινέλλα» του «Παρα πέντε» για την εγγονή της: «Η αγωνία μου είναι να μεγαλώσει ισορροπημένα»

Συγκλονίζει η Ελένη Κρίτα που μεγαλώνει την εγγονή της: «Η αγωνία μου είναι να μεγαλώσει ισορροπημένα»

Στην πρόωρη απώλεια της νύφης της, συζύγου του γιου της, αλλά και το μεγάλωμα της εγγονής της, αναφέρθηκε η ηθοποιός, Ελένη Κρίτα σε συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη

«Η αγωνία μου είναι να μεγαλώσει όντας ένας ισορροπημένος και χαρούμενος άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσει θλίψη στη ζωή της. Να μπορεί να ανταποκρίνεται σε αυτό και να μπορεί να ξαναβρίσκει τον χαρούμενο εαυτό της», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 

«Γιατί πρέπει πάντα και μέσα από όλες τις στενοχώριες που μας φέρνει η ζωή να βρίσκουμε το κουράγιο να την χαιρόμαστε και να συνεχίζουμε. Γιατί πάντα έχει και ωραία πράγματα. Τα κορίτσια μεγαλώνουν γρήγορα, καταλαβαίνουν πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα», συνέχισε.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Ελένη Κρίτα είπε: «Μου έχει λείψει ένας σύντροφος, δεν μπορώ να πω. Δεν είναι εύκολο από μια ηλικία και μετά να βρεθεί ένας σύντροφος, γινόμαστε κι εμείς πιο δύσκολοι. Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές στιγμές της ζωής σου λες ωραία θα ήταν να έχω κάποιον δίπλα μου να μου κρατάει το χέρι».

Διαβάστε επίσης:

Παιδικό θέατρο: Αυτές είναι οι παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε φέτος!

Ο θάνατος της 37χρονης Μαργαρίτας που “‘εσβησε” με το αγέννητο μωρό της “αναβιώνει” στα δικαστήρια – “Νομίζω ότι θα τη δω….”

«Πάμε βόλτα τα όνειρά μας…»: Μίνι βαν στη μνήμη του 19χρονου Άλκη θα πηγαίνει βόλτες παιδιά με αυτισμό