Συγκλόνισε η Άση Μπίλιου μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια: «Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16»

Συγκλόνισε η Άση Μπίλιου μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια: «Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16»

Καλεσμένη στην Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night show” χθες βράδυ η Άση Μπήλιου η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υιοθεσία της, στην απώλεια των γονιών της πριν από πολλά χρόνια, αλλά και στο πώς μπήκε στη ζωή της η αστρολογία.

Αναφορικά με την επαγγελματική της πορεία, η ίδια είπε: «Έχω δουλέψει για χρόνια στο ραδιόφωνο, είμαι περισσότερο του ξένου ρεπερτορίου, πέρασα και από τις δισκογραφικές, με το ελληνικό είχα μικρή σχέση». Και συνέχισε: «Ήμουν παθιασμένη από μικρή με τη μουσική και την αστρολογία. Μπήκα πιο βαθιά, το σπούδασα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η αστρολογία είναι τα μέντιουμ, δεν έχει καμία σχέση. Η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, τα χαρτιά, τον καφέ… Αυτό είναι κάτι που με πονάει». Αποκάλυψε, μάλιστα, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως εκείνος ήταν η αιτία για να αποκτήσει τη δική της εκπομπή.

«Ήσουν η αιτία για να κάνω δική μου εκπομπή. Πολλές φορές η ζωή μας βάζει δύσκολα για κάποιο λόγο» είπε η γνωστή αστρολόγος. Εξήγησε, λοιπόν, πως επειδή στο πρωινό που έκανε με τον Γρηγόρη Αρναούτογου πριν αρκετά χρόνια, δεν είχε αρκετό χρόνο για να λέει όσα ήθελε, π.χ. ότι είχε έκλειψη και τι σήμαινε αυτό, ζήτησε από τη διοίκηση του καναλιού να της δώσουν μια εκπομπή.

«Πήγα στο Mega και είπα να μου δώσουν μια εκπομπή γιατί στον “Όμορφο Κόσμο” δεν είχα αρκετό χρόνο» εξήγησε η ίδια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Καθετί που η ζωή μου έφερνε μια δυσκολία προσπαθούσα να την εκμεταλλευτώ προς όφελός μου… Ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν, ούτε ιδανικοί συνεργάτες… Στην εκπομπή μου έχω καλέσει αστρολόγους που εκτιμώ, όσοι δεν έχουν έρθει είναι γιατί εκείνοι δεν δέχτηκαν να έρθουν» υπογράμμισε σε άλλο σημείο.

“Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16”

«Μπήκα για τον λάθος λόγο στην αστρολογία, ήθελα να ελέγξω τη ζωή μου επειδή όταν ήμουν μικρή είχαν συμβεί πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου. Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο γεγονός κι αυτό που με καθόρισε, ωστόσο, είναι ότι έχασα τους θετούς μου γονείς, τους οποίους τους είχα και μου είχαν απεριόριστη αγάπη. Ο μπαμπάς πέθανε όταν ήμουν μικρή. Ειδικά ο θάνατος της μαμάς μου είναι αυτό που ονομάζω τα “πέτρινα χρόνια”. Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα, με ζόρισε επειδή ήμουν μικρή.»

Στο σημείο αυτό η ίδια είπε, ότι θα ήταν καλύτερα να έχει μάθει ότι είναι υιοθετημένη σε μικρότερη ηλικία. «Γιατί τη στιγμή που έγινε, στην εφηβεία, ήταν κάπως περίεργο να το διαχειριστώ».

«Είμαι από αυτούς που δεν έψαξε τους βιολογικούς γονείς. Στην δική μου περίπτωση, επειδή ένιωθα τόση αγάπη από τους γονείς μου, δεν υπήρχε κάποιο κενό που να ήθελα να γεμίσει. Με έψαξαν αργότερα εκείνοι. Βέβαια, η μητέρα μου, επειδή καταλάβαινε ότι θα “φύγει” κι ήμουν μικρή, μου έλεγε αν θες για να μην μείνεις μόνη σου να πας και της είχα πει “τι είναι αυτά που λες; Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα”» συνέχισε η Άση Μπήλιου συγκινημένη και πρόσθεσε:

«‘Όταν έχασα στα 18 την μητέρα μου, ήξερα μόνο να διαβάζω. Έπρεπε να μάθω να δουλεύω για να σπουδάσω, να πληρώνω λογαριασμούς γιατί δεν ήμουν κι από πλούσια οικογένεια. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα. Έχω κάνει δουλειά (σσ ψυχολογικά) και το κομμάτι της απόρριψης, όταν ξέρεις ότι σε δίνουν (σσ υιοθεσία), δέχεσαι μια απόρριψη μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, αλλά με βοήθεια γίνεται ακόμα καλύτερα. Εγώ ζήτησα αυτήν την βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρήσει απόλυτα. Ίσα ίσα ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Μολονότι τους έχασα νωρίς, πήρα όλα αυτά τα εφόδια» πρόσθεσε η Άση Μπήλιου, αναφερόμενη στους βιολογικούς της γονείς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε ακόμα: