Αρχική Famous Parents Συγκλονιστική αποκάλυψη της Κατερίνας Κούκα: "Έπρεπε να παρακαλάω για να δω το γιο μου"

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Κατερίνας Κούκα: "Έπρεπε να παρακαλάω για να δω το γιο μου"

0d0f9c1d872aa73925bbd300d792aa91_L

Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της η Κατερίνα Κούκα στη διάρκεια της εκπομπής JoinUs που θα προβληθεί την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Εκεί μίλησε για το γάμο της στην ηλικία των 15: «Γύρισα στην Ελλάδα γιατί παντρεύτηκα 15 χρονών. 16 έκανα το παιδί μου. Δεν θέλεις να πω πόσο χρονών ήταν εκείνος. Ήταν πολύ μεγαλύτερός μου. Ήταν ο παρορμητισμός μιας εφηβείας. Τα δύσκολα τα τράβηξα όταν διαπίστωσα ότι έκανα μεγάλο λάθος. Χώρισα στα 19.5».

Για το γιο της, δήλωσε: «Το πιο δύσκολο πράγμα με το γιο μου ήταν ότι απείχε για πολλά χρόνια από τη ζωή μου. Έπρεπε να τρέχω, να παρακαλάω για να τον δω. Υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που δεν ήταν μαζί μου. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που έζησα στη ζωή μου».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.