Αρχική InfoMommy Νέα Συγκλονιστική σκηνή στη Λέσβο: Ορθόδοξοι και Μουσουλμάνοι ιερείς προσευχήθηκαν μαζί για τους πρόσφυγες

Συγκλονιστική σκηνή στη Λέσβο: Ορθόδοξοι και Μουσουλμάνοι ιερείς προσευχήθηκαν μαζί για τους πρόσφυγες

Τρισάγιο τελέστηκε την προηγούμενη Τετάρτη στην Επάνω Σκάλα στη μνήμη των προσφύγων που πνίγηκαν στα παγωμένα νερά του Αιγαίο και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των εκκλησιών, πολλοί πρόσφυγες, εθελοντές, γιατροί, Λέσβιοι πολίτες αλλά και πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι.

Δύο θρησκείες, η ορθόδοξη και η μουσουλμανική ενώθηκαν μπροστά στο δράμα των προσφύγων.

1-dsc_0002

«Σε αυτή την άκρως συμβολική κίνηση, θέλουμε να δείξουμε σε όλο το κόσμο ότι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και καταγωγής, στεκόμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στους εγκληματίες που στέλνουν καθημερινά στο θάνατο μητέρες και μικρά παιδιά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των σύγχρονων δουλεμπόρων – εγκληματιών και υπέρ της επέμβασης για την πάταξη της δολοφονικής δράσης τους» τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Λέσβου.

Το LesvosPost.com παραβρέθηκε στην σεμνή τελετή και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.