Συγκλονιστικό βίντεο: Διανομέας έσωσε 5 παιδιά από σπίτι που είχε τυλιχτεί στις φλόγες!

Συγκλονιστικό βίντεο: Διανομέας έσωσε 5 παιδιά από σπίτι που είχε τυλιχτεί στις φλόγες!

Ανάμεσα στους τόσους και τόσους πυροσβέστες και εθελοντές που δικαίως χαρακτηρίζουμε ήρωες, αφού βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες από τις πυρκαγιές, ένας άντρας στην Ιντιάνα των ΗΠΑ ξεχώρισε πριν από μερικές ημέρες για την αφάνταστα ηρωική του πράξη. Ο λόγος για τον 25χρονο Nicholas Bostic, έναν διανομέα πίτσας, ο οποίος ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει 5 παιδιά, ηλικίας από 1 έως 18 ετών, από φλεγόμενο σπίτι.

Τι ακριβώς συνέβη

Ο 25χρονος βρισκόταν καθ’οδόν εν ώρα εργασίας του, το βράδυ της 11ης Ιουλίου, όταν αντιλήφθηκε ότι ένα σπίτι καίγεται, ενώ μέσα βρισκόταν ένα αβοήθητο παιδί. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, όρμηξε στις φλόγες για να σώσει το παιδί, ενώ η πυρκαγιά όλο και χειροτέρευε.

Ενώ βρισκόταν, όμως, μέσα στους καπνούς του σπιτιού, διαπίστωσε ότι εκεί βρίσκονταν ακόμα τρία μικρά παιδιά που κινδύνευαν, τα αδελφάκια της έφηβης που αρχικά είχε πάει να σώσει. Τα άρπαξε, είπε στην έφηβη να τον κρατάει από το χέρι, και βγήκαν όλοι έξω σώοι.

Ξαναμπήκε μέσα για να σώσει ένα ακόμα παιδί

Η περιπέτεια, όμως, δεν είχε τελειώσει. Αφού βγήκαν όλοι έξω και ενώ ο ίδιος είχε ήδη υποστεί εγκαύματα, αντιλήφθηκε, ότι στο σπίτι υπάρχει ένα ακόμα παιδί -ένα 6χρονο κορίτσι. Δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή.

Όρμηξε ξανά μέσα στις φλόγες, βρήκε την 6χρονη σε άλλο δωμάτιο, όμως διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να βγει από την πόρτα, καθώς οι φλόγες του είχαν κλείσει τον δρόμο.

Μία μόνο λύση υπήρχε – να πηδήξει από το παράθυρο και μάλιστα με την πλάτη, ώστε να μαλακώσει την πτώση για την 6χρονη. Όπως και έγινε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Ο Nicholas χρειάστηκε να νοσηλευτεί με σπασμένα πλευρά, εγκαύματα και πρόβλημα στους πνεύμονες, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. Επιπλέον, όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους!

Ο δε 25χρονος έλαβε τα εύσημα από τον δήμαρχο της πόλης και τους γονείς που «δεν διανοούνται» τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν αυτός εκεί, ενώ πλέον τον θεωρούν «μέλος της οικογένειάς τους». Ωστόσο, κάποιος πρέπει να πληρώσει για τη νοσηλεία του, αφού στις ΗΠΑ το σύστημα υγείας δεν είναι δωρεάν. Για τον σκοπό αυτό, οι γονείς συγκεντρώνουν χρήματα από την κοινότητά τους και έχουν ήδη μαζέψει 30.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την 9χρονη κόρη της στην Βαρκελώνη!

Καταπέλτης ο εισαγγελέας – Διαρκές το εγκληματικό σχέδιο Πισπιρίγκου για την εξόντωση της Τζωρτζίνας

Ικαρία: Αγνοείται 17χρονος στη θάλασσα – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του