Αρχική Νέα Συγκλονίζει το άστεγο αγόρι που διαβάζει με το φως από τη λάμπα του δρόμου

Συγκλονίζει το άστεγο αγόρι που διαβάζει με το φως από τη λάμπα του δρόμου

fil1_0

Μια φοιτήτρια τράβηξε μια φωτογραφία από ένα δρόμο πριν από λίγες μέρες. Η φωτογραφία έμελλε να γίνει viral συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο. Στο στιγμιότυπο απαθανατίζεται ένα άστεγο αγόρι από τις Φιλιππίνες την ώρα που κάνει τα μαθήματά του στην άκρη του δρόμου, κάτω από το φως των καταστημάτων. Η φωτογραφία χρειάστηκε μόλις λίγες ώρες για να γίνει viral και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, που προχώρησε σε συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να δώσει στον 9χρονο Daniel Cabrera την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του να σπουδάσει πραγματικότητα.

fil3

Ο Daniel ζει με την μητέρα του και τα δυο αδέλφια του, και που παρόλο που η μητέρα του κάνει δυο δουλειές αδυνατεί να τα βγάλει πέρα, με αποτέλεσμα να περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους στο δρόμο, με τον μικρό να έχει βάλει στόχο της ζωής του να γίνει αστυνομικός.

fil4

Αυτή τη στιγμή η οικογένεια Cabrera, ζει στην αποθήκη του καταστήματος , που εργάζεται η μητέρα και κερδίζει μόλις 1.77 δολάρια την μέρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.