Αρχική InfoMommy Νέα Σύλληψη για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Σύλληψη για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου

ypologistis-pliktrologio-pontikiΣτη σύλληψη ενός 31χρονου για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων μέσω διαδικτύου προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μετά την έρευνα των αρμόδιων αρχών αποκαλύφθηκε ότι ο συλληφθείς κατείχε πλήθος αρχείων πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από ενημέρωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Interpol ότι χρήστες διαδικτύου μέσω διευθύνσεων IP στην Ελλάδα είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό στο διαδίκτυο τρία αρχεία (video) σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού. Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από έκδοση σχετικού βουλεύματος για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του 31χρονου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος Η/Υ και ένας φορητός H/Y στα οποία υπήρχαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461

Στέλνοντας e - mail στο 11012@hellenicpolice.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.