Αρχική InfoTV Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ: Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια (Βίντεο)

Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ: Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια (Βίντεο)

Το 2016 ξεκινά με πολλή αισιοδοξία και κέφι για το Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, ο οποίος συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας. Ο Σύλλογος που προσφέρει στήριξη και συμπαράσταση σε παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση ή/και αυτισμό μέσω πολλαπλών δραστηριοτήτων κατόρθωσε, παρά τις όποιες δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, να αντέξει και να σταθεί δίπλα στα παιδιά καιτις οικογένειές τους.  Αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας μεταδόθηκε από την πρόεδρο κα Κατερίνα Γιαννακοπούλου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2016 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

screenshot.38

Το infokids.gr παραβρέθηκε στην όμορφη γιορτή και κατέγραψε με την κάμερά του του στιγμιότυπα: Η γιορτή ξεκίνησε με χαρούμενα πρωτοχρονιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του Κέντρου Ημέρας, ενώ στη συνέχεια η μουσικοθεατρική ομάδα του Συλλόγου παρουσίασε θεατρικό δρώμενο αφιερωμένο στην 20ετή πορεία του Συλλόγου. Ακολούθησαν όμορφες μελωδίες από τα πνευστά της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Αθηναίων που ενθουσίασαν το κοινό. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο χώρο του Περιστυλίου του Ιδρύματος Ευγενίδου με την ορχήστρα της Πολεμικής αεροπορίας σε ρυθμούς έντεχνους και αγαπημένους.

screenshot.35

screenshot.36


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.