Αρχική Περιβάλλον Συμμετέχουμε ενεργά στη γιορτή εθελοντισμού στην παραλία Γλυφάδας (6/4)

Συμμετέχουμε ενεργά στη γιορτή εθελοντισμού στην παραλία Γλυφάδας (6/4)

Let's Do it Greece AfisaΗ μέρα που θα φωνάξουμε όλοι μαζί δυνατά «Let’s do it Greece» πλησιάζει! Με το μήνυμα "Όλοι μαζί ομορφαίνουμε την παραλία Γλυφάδας" εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, σχολεία, φορείς, πολίτες, συμμετέχουμε στην εθελοντική περιβαλλοντική δράση.

Η 6η Απριλίου είναι μια μέρα χαράς, έμπνευσης, δημιουργίας, γιορτής, το μεγαλύτερο εθελοντικό ραντεβού της χώρας! Στη Γλυφάδα θα γιορτάσουμε τον εθελοντισμό μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων εξωραϊστικού ενδιαφέροντος όπως καθαρισμό της παραλίας, δεντροφύτευση, ανακύκλωση, βάψιμο των παρτεριών, υποθαλάσσιες δράσεις και πολλά παιχνίδια περιβαλλοντικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, σε συνδυασμό με πολλή μουσική.

Σημείο συνάντησης η 3η παραλία Γλυφάδας (Διαμάντι) μεταξύ των σταθμών του ΤΡΑΜ Παλαιό Δημαρχείο και Παραλία Γλυφάδας και ώρα συνάντησης 10.30 πμ. Θα ακολουθήσει γιορτή και βράβευση όλων των συμμετεχόντων φορέων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.