Συμμετέχουμε στην ποδηλατοδράση της Greenpeace για την ηλιακή ενέργεια (18/9)

Η Greenpeace, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Solar Ride, μια ποδηλατοδράση αφιερωμένη στο σπουδαιότερο και ανεξάντλητο φυσικό πόρο που έχει η χώρα μας: την ηλιακή ενέργεια. Γιατί κάθε νοικοκυριό έχει δικαίωμα να παράγει τη δική του καθαρή και δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο!

Για άλλη μια χρονιά, φοράμε το κράνος μας, παίρνουμε το ποδήλατο και φεύγουμε για ακόμη ένα Solar Ride. Φέρε κι εσύ τους φίλους και την οικογένειά σου και έλα να περάσεις ένα όμορφο πρωινό στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!

Φέτος, στο πλαίσιο του 7ου Athens Bike Festival αλλά και του European Mobility Week, το Solar Ride στην Αθήνα θα ξεκινήσει τη βόλτα του στις 10:30 από την κεντρική αυλή της Τεχνόπολης στο Γκάζι, όπου όλοι μαζί θα βγάλουμε μία ομαδική φωτογραφία. Η ποδηλατοδράση θα περάσει από κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα καταλήξει και πάλι στην Τεχνόπολη, στο χώρο του Athens Bike Festival. Όσοι δεν έχουν ποδήλατο, μπορούν να έρθουν κατευθείαν στην Τεχνόπολη για να λάβουν μέρος στην ομαδική φωτογράφηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr