Αρχική InfoMommy Υγεία Συμπληρωματική επιχορήγηση στον ΕΟΠΥΥ από το υπουργείο Υγείας

Συμπληρωματική επιχορήγηση στον ΕΟΠΥΥ από το υπουργείο Υγείας

giatroi-eopyy1

Την Πέμπτη 20 -08  ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής  υπέγραψε υπουργική απόφαση μέσω της οποίας θα δοθεί συμπληρωματική επιχορήγηση στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ύψους 43 εκατομμυρίων ευρώ, για το μήνα Αύγουστο.

Συνολικά από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Υγείας ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. επιχορηγήθηκε με το ποσό των 87 εκατομμυρίων ευρώ, μετά και την προηγούμενη υπουργική απόφαση, που υπεγράφη στις 6/8 και μέσω της οποίας εγκρίθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού 44.000.000 ευρώ, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του. Με αυτά τα χρήματα ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα καλύψει άμεσες και επιτακτικές ανάγκες του (όπως πληρωμή φαρμακοποιών Απριλίου και φαρμακείων).

Παράλληλα το Υπουργείο Υγείας στις 12/08 προχώρησε στην εντολή για επιχορήγηση και κατανομή 60.000.000 ευρώ στα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. από μισθώσεις του κρατικού προϋπολογισμού, ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές τους ανάγκες (προμήθειες υλικών, κ.ά.).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.