Συμβουλές για να βάψουμε μόνες τα μαλλιά μας για ombre look!

modeles-500x222_large

Το Ombré look, είναι  το απόλυτο trend στο χρώμα των μαλλιών!

Και τώρα δεν χρειάζεται να πάτε στο κομμωτήριο για να το αποκτήσετε.   Η L’Oréal Paris φέρνει τη νέα τάση που έχουν λατρέψει οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο – σε μια βαφή για το σπίτι. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι το OMBRÉ LOOK που σας ταιριάζει.

Έτσι μπορείτε πλέον απλά κι εύκολα, να δημιουργήσετε μόνες το φωτεινό ξάνοιγμα στις άκρες των μαλλιών, με το πρώτο σετ για ombre look.

Τα  Wild Ombrés by Excellence προσφέρουν για πρώτη φορά στις γυναίκες:

• Τη νέα τεχνολογία ξανοίγματος που αφήνει τα μαλλιά τόσο φωτεινά. Η κρέμα περιποίησης με Νutri- Ceramide περιποιείται τα μαλλιά σας και τα αφήνει απαλά και μεταξένια.

• Το  Ειδικό Βουρτσάκι, αποκλειστικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί το Ombré look, έτσι ώστε να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, στα μέτρα σας! Απλώνει ομοιόμορφα την ξανοιχτική κρέμα στα μαλλιά σας, χωρίς γραμμές που δείχνουν ψεύτικες- σε ένα μόνο βήμα.

three-lOreal-ombre-kits

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας συμβουλεύει πώς να κάνουμε μόνες το  Ombre look:

-Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας, ξεκινάτε πάντα εφαρμόζοντας τη σύνθεση του Ombré στα μαλλιά σας, στο ύψος ανάμεσα στο αυτί και το πηγούνι.

– Ιδανικά, ο χρόνος που χρειάζεται για να εφαρμόσετε τη βαφή είναι 6 με 8 λεπτά. Εφόσον έχετε χωρίσει τα μαλλιά σας στη μέση, προσέξτε να αφιερώσετε ισάξια το χρόνο σας και στις δύο μεριές, προκειμένου να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα (ίδιος βαθμός ξανοίγματος).

-Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό που βάζετε στο ειδικό βουρτσάκι! Σε κάθε βούρτσισμα πρέπει να ανανεώνετε την κρέμα. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω, καθώς και από μέσα προς τα έξω!

– Για να πετύχετε το σωστό ντεγκραντάρισμα στο Ombré και για πιο φυσικό αποτέλεσμα, στο τέλος της εφαρμογής βάψτε μερικές τούφες λίγο πιο ψηλά από το καθορισμένο ύψος, 3 με 4 τούφες στην κάθε μεριά.

Αφήνετε το προϊόν πάνω στα μαλλιά ανάλογα με την χρωματική ένταση που επιθυμείτε να πετύχετε και στη συνέχεια ξεπλένετε.