Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να κάνετε με τα βαζάκια της κουζίνας- 5 tips για χριστουγεννιάτικες μεταμορφώσεις!

Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να κάνετε με τα βαζάκια της κουζίνας- 5 tips για χριστουγεννιάτικες μεταμορφώσεις!

6041650bb9075a5bc7eef4dac4518386

Να μια όμορφη ιδέα για να μετατρέψετε τα βαζάκια που έχετε φυλαγμένα στο ντουλάπι, σε μικρά κηροπήγια ή βάζα για να προσφέρετε γλυκά σε φίλους και συγγενείς. Μπορείτε ακόμα να τα γεμίσετε με διακοσμητικές χριστουγεννιάτικες μπάλες και κουκουνάρια για το εορταστικό δείπνο.

Θα πάρετε τους ειδικούς μαρκαδόρους που βάφουν πάνω σε γυαλί, και αφού περάσετε με οινόπνευμα το βάζο για να απομακρύνετε τα ίχνη λίπους που τυχόν υπάρχουν, ζωγραφίστε όμορφες λευκές νιφάδες χιονιού!

Εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε σαν κηροπήγια, βάλτε διακοσμητικές μικρές πετρούλες μέχρι τη μέση και εκεί ακουμπήστε ένα μικρό ρεσό ή κερί.

Εάν θέλετε να τα μετατρέψετε σε παιχνίδι, κολλήστε με την ειδική κόλλα για γυαλί, ένα μικρό διακοσμητικό από πλαστικό – έναν μικρό Άγιο Βασίλη ή ένα τάρανδο - προσθέστε νερό και χρυσόσκονη και παίξτε με τα παιδιά!

Εάν θέλετε να τα προσφέρετε σαν δώρο - μαζί με οτιδήποτε βάλετε μέσα -  αφού τα βιδώσετε και τα κλείσετε με το καπάκι τους, στερεώστε επάνω στο σκέπασμα με ένα λαστιχάκι ένα δαντελένιο πετσετάκι ή ένα καρό ύφασμα, κομμένο σε στρογγυλό σχήμα!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.