Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Συνάντηση για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πειραιά

Συνάντηση για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πειραιά

Metafora_Mathitwn_new-600x330 (1)Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά πραγματοποίησαν, σήμερα, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, οι Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος και Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η επίλυση του προβλήματος της μεταφοράς μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, για το οποίο οι δύο Αντιπεριφερειάρχες ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Γονέων για τις ενέργειες, που έχουν γίνει από την Περιφέρεια Αττικής, για τη μίσθωση οχήματος και αναμένονται οι αποφάσεις των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως επεσήμαναν οι δύο Αντιπεριφερειάρχες το πρόβλημα δημιουργήθηκε, το 2013, όταν με Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας εξαιρέθηκαν από τις δημόσιες μεταφορές οι μαθητές των Μουσικών Σχολείων.

Παρότι φέτος ανακλήθηκε η συγκεκριμένη Απόφαση μετά από παρέμβαση της νέας Περιφερειακής Αρχής, το ανώτατο διαθέσιμο χρηματικό όριο για κάθε Περιφερειακή Ενότητα έχει καθοριστεί με νόμο, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο υπέρβασης του πλαφόν ακόμα και εάν διατεθούν κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά υπογράμμισε την ανάγκη τα συναρμόδια υπουργεία σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής να προχωρήσουν στην οριστική διευθέτηση του προβλήματος για την εξυπηρέτηση των μαθητών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter