Αρχική Νέα “Μια αγκαλιά για τα παιδιά” με πολλούς καλλιτέχνες στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (15/9)

“Μια αγκαλιά για τα παιδιά” με πολλούς καλλιτέχνες στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (15/9)

sinaulia-allileggyhs-posterΗ προσμονή των νέων μαθητών μεγαλώνει συνεχώς για το καινούριο που θα ζήσουν, ενώ η χαρά των παλαιότερων που θα συναντηθούν ξανά με τους φίλους τους, τους κάνει να ανυπομονούν να πάνε ξανά στο σχολείο. Για να ολοκληρωθεί, όμως, αυτή η χαρμόσυνη έναρξη, χρειάζονται κάποια υλικά πράγματα που μόνο εμείς οι μεγάλοι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι να αποκτηθούν στις μέρες μας… Τα σχολικά είδη είναι απαραίτητα για τη νεοφερμένη σχολική περίοδο…. Δεν παύουν, όμως, να είναι και ακριβά, ειδικά για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης μια συναυλία αφιέρωμα στα παιδιά! Μια πολυσυλλεκτική συναυλία, στην οποία θα βρεθούν εθελοντικά στη σκηνή πάνω από είκοσι καλλιτέχνες, προκειμένου να προσφέρουν τη δική τους αγκαλιά για τα παιδιά, των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην προμήθεια έστω των βασικών σχολικών αντικειμένων.

Σε λίγο ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά και κάποια παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας προκειμένου να αποκτήσουν κι αυτά τα σχολικά είδη της χρονιάς. Για τον λόγο αυτό αντί εισιτηρίου, το κοινό μπορεί να προσφέρει όλων των ειδών τα σχολικά είδη, τα οποία θα συγκεντρώνουν εθελοντές που θα βρίσκονται στην είσοδο.

schoolsuppliesΤσάντες, βιβλία, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους, μπογιές, ξύστρες, γόμες και άλλα πολλά, στο τέλος της βραδιάς θα καταμετρηθούν και θα παραδοθούν σε εκείνα τα παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη…

Συμμετέχουν αλφαβητικά:
Γεωργία Βεληβασάκη – Καλλιόπη Βέττα – Βαγγέλης Δούβαλης – Ευρυδίκη - Χρίστος Θεοδώρου – Γιάννης.Κ. Ιωάννου – Δημήτρης Κοργιαλάς - Σαββέρια Μαργιολά – Μάριος Μούρμουρας – Νεοκλής Νεοφυτίδης – Ζωή Παπαδοπούλου - Στέλιος Παύλου – Ναταλία Ρασούλη – Ηρώ Σαϊα – Γιώργος Σαλτάρης – Λάζαρος Σαμαράς - Λυδία Σέρβου – Smyrna - Μαρία Σουλτάτου – Στράτος Σπηλιωτόπουλος – Βικτωρία Ταγκούλη – Νάνσυ Φραγκογιαννάκη – Φωνητικό Σύνολο από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους και η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Παρουσίαση: Μαρία Ρεντίφη
Ηχητική Κάλυψη: Θανάσης Παντελιός - Αντώνης Παντελιός – Βαγγέλης Παπακύριος
Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Τιμή εισιτηρίου: σχολικά είδη
Ωρα έναρξης: 18.30


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.