Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Συναυλία στο Λευκό Πύργο από τους νικητές του διαγωνισμού Paradise Holiday (27/4)

Συναυλία στο Λευκό Πύργο από τους νικητές του διαγωνισμού Paradise Holiday (27/4)

ΑΦΙΣΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣΣυναυλία των νικητών και των συμμετεχόντων από τους διαγωνισμούς Eurovision junior, Voice junior και New Wave junior, διοργανώνουν η Music Academy Eurovision και η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 και 20:00, στο Λευκό Πύργο.

Η συναυλία εντάσσεται στο Β’ Διεθνές Φεστιβάλ -Διαγωνισμό Νεολαίας «PARADISE HOLIDAY», το οποίο πραγματοποιείται στο Porto Carras Resort της Χαλκιδικής, από το τμήμα Active Mice του ομίλου Mouzenidis και το Κέντρο μουσικής παραγωγής «Paradiz» της Ουκρανίας.

Στο Διαγωνισμό παίρνουν μέρος πάνω από 300 ταλαντούχα παιδιά 5-18 ετών από: Ελλάδα, Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Νορβηγία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Γεωργία, Ρουμανία και Φινλανδία. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του πρακτορείου Mouzenidis Travel.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.