Συναυλία της Λυρικής Σκηνής και επίδειξη χορού στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (14 & 15/11)

XorosΟι θεματικές εκδηλώσεις του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τίτλο «Ακτίνες Δράσης- Σημεία Επαφής» συνεχίζονται, προσκαλώντας για μία ακόμη εβδομάδα το κοινό να συμμετάσχει σε δρώμενα και εκδηλώσεις γεμάτα μουσική, κίνηση, χρώμα, δημιουργικότητα, εκθέσεις, διαλέξεις και τεχνολογία και να πάρει μια δυνατή «γεύση» από το αύριο του ΚΠΙΣΝ.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ περιλαμβάνουν:

  • Διάλεξη – Επίδειξη χορού για ενήλικες

Ιστορίες μπαλέτου:  14/11/2014, Ώρα: 17:30
Η ιστορία και η πρακτική του μπαλέτου, μέσα από μία διάλεξη – επίδειξη, στην οποία συμμετέχουν σπουδαστές της Ανωτάτης Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Κείμενα: Στεργιανή Τσιντζιλόνη
Επιμέλεια εκδήλωσης: Γιάννης Ντοντσάκης

*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή

κέντρο-επισκεπτών-του-κπισν.-snfcc-visitors-center-4

  • Μουσική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους

Συναυλία «Τσέπης» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής: 15/11/2014 Ώρα: 12:00

Η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη και ο βαθύφωνος Δημήτρης Κασιούμης ερμηνεύουν δημοφιλείς άριες και ντουέτα από διάσημες όπερες των Πουτσίνι, Μπιζέ, Ντονιτσέττι. Στο πιάνο ο Χρύσανθος Αλισάφης.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Για τις προεγγραφές και τυχόν άλλες διευκρινίσεις: 210 8778396/8, e-mail: visitorscenter@snfcc.org

*Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού – Φιξ επί της οδού Καλλιρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.

Κέντρο Επισκεπτών – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ
Καλλιθέα