Αρχική InfoTV Συναυλία του Χαμόγελου του Παιδιού ενάντια στο Bullying - Οι καλλιτέχνες μιλούν στην κάμερα του Infokids.gr (Βίντεο)

Συναυλία του Χαμόγελου του Παιδιού ενάντια στο Bullying - Οι καλλιτέχνες μιλούν στην κάμερα του Infokids.gr (Βίντεο)

xamogeloΤο Infokids.gr έδωσε το παρών στη Συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη συναυλία ενάντια στο Bullying που διοργανώνεται από το Χαμόγελο του Παιδιού την Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 20:30 στο Θέατρο Πάνθεον.

Τριάντα καταξιωμένοι συνθέτες και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής ενώνουν τις φωνές και την αγάπη τους για τα παιδιά με σκοπό να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην καταπολέμηση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού.

Ο εμπνευστής της σπουδαίας ιδέας Μαυρίκιος Μαυρικίου και ορισμένοι από τους καλλιτέχνες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια μίλησαν στην κάμερα του Infokids.gr για τη συμμετοχή τους στο πολύ σημαντικό αυτό εγχείρημα.

Για το Infokids.gr
Ρεπορτάζ: Μαρία Ιωαννάτου
Κάμερα-μοντάζ: Δημήτρης Τρυφωνίδης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter