Αρχική InfoTeens Νέα Συνελήφθη 32χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη 32χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

236752-3x2-940x627Υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία τακτικής διαδικασίας στην οποία εμπλέκεται μέχρι στιγμής 32χρονος από περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησε ενδελεχή ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης, ενώ εξέδωσε και Διάταξη και Βούλευμα από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Μετά από διαδικτυακό έλεγχο σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων peer-to - peer (P2P) για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων καταγράφηκαν ηλεκτρονικά ίχνη ατόμων που κατείχαν και διαμοίραζαν συγκεκριμένο αρχείο πορνογραφίας ανηλίκων. Από τον έλεγχο προέκυψαν εφτά ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών στην Ελλάδα, ενώ ταυτοποιήθηκαν οι διαχειριστές τους.

Χθες (17-06-2015) το πρωί, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι 32χρονου στην Θεσσαλονίκη διακριβώθηκε η κατοχή αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, πράξη για την οποία συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, ενώ κατασχέθηκε και ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής του που θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.