Αρχική Νέα Συνελήφθη 39χρονος που διακινούσε στην αγορά «μαϊμού» σαμπουάν και κρεμοσάπουνα για παιδιά

Συνελήφθη 39χρονος που διακινούσε στην αγορά «μαϊμού» σαμπουάν και κρεμοσάπουνα για παιδιά

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, προσωρινά υπεύθυνου εταιρίας εμπορίας καλλυντικών και 70χρονης ημεδαπής, διαχειρίστριας της εταιρίας, για παραβάσεις της ρύθμισης αγοράς προϊόντων, πνευματικής ιδιοκτησίας, περί σημάτων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία αλλοδαπής εταιρίας στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία ελληνική εταιρία που εδρεύει στην Αττική, παράγει και διαθέτει στην αγορά προϊόντα (παιδικά σαμπουάν και κρεμοσάπουνα) παραβιάζοντας έτσι τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής της ιδιοκτησίας.

04022016-doa1

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 02-02-2016 εξακριβώθηκε η παράνομη δραστηριότητα της εταιρίας και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ( 2.400) κενά πλαστικά μπουκάλια σαμπουάν, (1.000) πλαστικά μπουκάλια, που περιείχαν σαμπουάν και κρεμοσάπουνα καθώς και (120.000) ετικέτες. Ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης συνελήφθη, ενώ αναζητείται η 70χρονη διαχειρίστρια της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.