Αρχική Νέα Συνελήφθη επιδειξίας έξω από το 6ο και 14ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου

Συνελήφθη επιδειξίας έξω από το 6ο και 14ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου

Έπειτα από περισσότερες από τρεις εμφανίσεις του στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών, ο επιδειξίας ηλικίας περίπου 27 ετών, συνελήφθη χθες Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 από αστυνομικούς γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peristerinews.gr ο νεαρός άνδρας είχε ξαναπροκαλέσει στο παρελθόν τις μητέρες που περίμεναν τα παιδιά τους κατά το σχόλασμα αλλά και μαθητές του 6ου και 14ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου κατά την ώρα του διαλείμματος.

Χθες το μεσημέρι όταν οι γονείς τον αντιλήφθηκαν, κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία υπό τον φόβο ο επιδειξίας να προκαλέσει με τις κινήσεις του τα παιδιά. Αυτό συνέβη όταν κατέφθασαν οι Αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν επ αυτοφώρο και τον οδήγησαν στα κρατητήρια. Όπως μας πληροφόρησαν μητέρες που βρίσκονταν στο σημείο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προκαλέσει από τον Οκτώβρη γονείς και παιδιά με την επίδειξη των γεννητικών του οργάνων, με άσεμνες χειρονομίες και χυδαίους χαρακτηρισμούς προς τους γονείς και ιδιαίτερα τις μητέρες.

Με τη σύλληψη του επιδειξία υπήρξε μια δόση ανακούφισης στους γονείς των παιδιών του 6ου και 14ου δημοτικού Περιστερίου στο Λόφο Αξιωματικών ελπίζοντας όπως μας είπαν αυτός ο άνθρωπος να μην καταφέρει πάλι να προκαλέσει τα μικρά παιδιά με τις ασελγείς πράξεις του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.