Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Συνεργασία Εθνικού Θεάτρου - ΚΕΘΕΑ

Συνεργασία Εθνικού Θεάτρου - ΚΕΘΕΑ

IMG_0227
Η συνεργασία του Εθνικού θεάτρου με το θεραπευτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια ΚΕΘΕΑ, ανακοινώθηκε, νωρίτερα, από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Σωτήρη Χατζάκη.

Η συνεργασία αυτή, περιλαμβάνει τη λειτουργία του Χώρου Δράσης, ενός νέου χώρου, μέσα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού, στον οποίο θα πραγματοποιούνται εργαστήρια για ευπαθείς ομάδες, όπως οι εξαρτημένοι, οι άστεγοι, άτομα που ζουν στο όριο της φτώχειας κλπ.

Αφετηρία για τη δημιουργία του Χώρου Δράσης αποτέλεσε η πραγματοποίηση τριών διαδραστικών εργαστηρίων στα οποία συμμετείχαν τα μέλη του ΚΕΘΕΑ - ΑΛΦΑ, στο πλαίσιο του θεσμού «Θέατρο κατ' Οίκων».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.