Αρχική InfoMommy Υγεία Συνεργασία Lavipharm με τον πολυεθνικό Όμιλο Valeant για την προώθηση καταξιωμένου αναλγητικού

Συνεργασία Lavipharm με τον πολυεθνικό Όμιλο Valeant για την προώθηση καταξιωμένου αναλγητικού

Πρόκειται για το Algon®, το οποίο αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλή επιλογή, καθώς συνδυάζει τρεις δραστικές ουσίες, Ακετυλοσαλικυλικό Οξύ και Παρακεταμόλη με αναλγητική, αντιπυρετική, και αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και Καφεΐνη, που διευκολύνει και επιταχύνει την απορρόφηση των άλλων δύο δραστικών συστατικών από το γαστρεντερικό σωλήνα. Ενδείκνυται για τον πονοκέφαλο, τον πυρετό, τον πόνο αρθρώσεων και μυών, τον πονόδοντο, αλλά και τους πόνους περιόδου (δυσμηνόρροια).

Πολυετή συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η Lavipharm με τον πολυεθνικό Όμιλο Valeant. H συμφωνία αφορά στην αποκλειστική προώθηση, διανομή και πώληση, στην Ελλάδα και την Κύπρo, όλων των φαρμακοτεχνικών μορφών του γνωστού και καταξιωμένου αναλγητικού Algon® της Lavipharm, από τη , ελληνική θυγατρική του Ομίλου Valeant.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, η Αναπληρωτής Διευθύνουσα Σύμβουλος της Lavipharm κα Τάνια Βρανοπούλου τόνισε:

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.