Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Προνομιακό πρόγραμμα για ολοκληρωμένες λύσεις κατοικίας

Προνομιακό πρόγραμμα για ολοκληρωμένες λύσεις κατοικίας

praktiker_gold-card_500x320Η Praktiker το Νο. 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού και οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, παρέχει μέχρι και 31/12/2013 την εκπτωτική κάρτα Prakticard Gold με κάθε έγκριση στεγαστικού, επισκευαστικού και πράσινου δανείου Eurobank, που θα προσφέρει στον κάτοχό της έκπτωση 10%για αγορές από τα καταστήματα Praktiker. Η παροχή αυτή ξεκινά με την ενεργοποίηση της κάρτας , η οποία μπορεί να γίνει μέχρι και τις 30/06/2014 και έχει 6μηνη διάρκεια.

Με αυτόν τον τρόπο τα καταστήματα Praktiker δίνουν επιπρόσθετο προνομιακό όφελος για αγορές ειδών σπιτιού μέσα από μια τεράστια γκάμα που περιλαμβάνει πάνω από 35.000 προϊόντα στις κατηγορίες: δόμηση, εργαλεία, μπάνιο, κουζίνα, έπιπλα, λευκά είδη και διακόσμηση, ηλεκτρικές συσκευές, κήπος, ψύξη – θέρμανση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.