Αρχική InfoSchool Λύκειο Συνεχίζεται η απεργία των καθηγητών. Αύριο απεργούν και οι δάσκαλοι

Συνεχίζεται η απεργία των καθηγητών. Αύριο απεργούν και οι δάσκαλοι

56D8EA8EA692496AEA5566F2EA2BB24FΜικρότερη συμμετοχή σε σχέση με την «πρεμιέρα» καταγράφεται στη δεύτερη ημέρα της πενθήμερης απεργίας των καθηγητών. Σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, στις κινητοποιήσεις του κλάδου συμμετείχε σήμερα το 80% των εκπαιδευτικών από 90% που συμμετείχε χθες, δηλαδή σημειώθηκε μία μείωση 10%. Διαφορετική είναι η εικόνα των Περιφερειακών Διευθύνσεων, σύμφωνα με στοιχεία των οποίων, το ποσοστό της συμμετοχής κυμαίνεται σήμερα από 46% έως 48%, από 70% έως 73% που ήταν χθες.

Σε κάθε περίπτωση, το ΔΣ της ΟΛΜΕ θα συνεδριάσει αύριο, Τετάρτη, ενώ μεθαύριο, Πέμπτη, θα συνεδριάσουν οι τοπικές ΕΛΜΕ, προκειμένου την Παρασκευή να ληφθεί απόφαση για το μέλλον των απεργιακών κινητοποιήσεων στην κοινή συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ και του προεδρείου της ΟΛΜΕ.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν αύριο και οι δάσκαλοι, το συνδικαλιστικό όργανο των οποίων έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η απεργία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Στην ΟΙΕΛΕ υπάρχει ικανοποίηση για τη συμμετοχή στην απεργία, ενώ στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας λήφθηκε απόφαση για συμμετοχή σε 24ωρη απεργία με τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές οργανώσεις, εν ευθέτω χρόνω.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.