Αρχική Νέα Συνεχίζεται το bazaar βιβλίου στον πολυχώρο Μεταίχμιο

Συνεχίζεται το bazaar βιβλίου στον πολυχώρο Μεταίχμιο

girl-reading-book2
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου και έπειτα από επιθυμία του αναγνωστικού κοινού το καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου θα παραταθεί έως και το Σάββατο 20 Ιουλίου. Για δύο ακόμα εβδομάδες λοιπόν, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 1,99 €.

• Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές με μεγάλη έκπτωση αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.

Στο παζάρι επίσης θα βρείτε:
• Τα βιβλία της νέας καλοκαιρινής προσφοράς μας. Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επανακυκλοφορούν σε συλλεκτικές εκδόσεις 20 βιβλία (10 για ενήλικες και 10 για παιδιά) που αγαπήθηκαν από το κοινό, με μοναδικές τιμές: το κάθε βιβλίο ενηλίκων κοστίζει 7,70 € και το κάθε παιδικό 4,40 €.
• Τα βιβλία της μεγάλης προσφοράς μας που ισχύει για όλο το 2013. Επιλέξτε μόνο με 9,90 € τρία βιβλία από μια πλούσια γκάμα τίτλων: ελληνική λογοτεχνία, ξένη πεζογραφία, αστυνομικά, δοκίμια και παιδικά βιβλία.
• Τα βιβλία μιας ακόμα δελεαστικής προσφοράς μόνο για τους μικρούς αναγνώστες. Οι μικροί μας φίλοι μόνο με 4,90 € μπορούν να αγοράσουν ένα παιδικό βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και να πάρουν άλλο ένα δώρο!
• Άλλα παλαιότερα και σπάνια βιβλία για μικρούς και μεγάλους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με έκπτωση 50-80%.

Σας περιμένουμε με δροσερούς χυμούς, καλή μουσική και καλοκαιρινή διάθεση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.