Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Συνεχίζεται το Πασχαλινό Bazaar βιβλίων και όχι μόνο στο νέο πολυχώρο του «Μαλλιάρης-Παιδεία»

Συνεχίζεται το Πασχαλινό Bazaar βιβλίων και όχι μόνο στο νέο πολυχώρο του «Μαλλιάρης-Παιδεία»

(3) IMG_1426Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πασχαλινό Bazaar βιβλίων και όχι μόνο, που διοργανώνει ο οργανισμός «Μαλλιάρης-Παιδεία» στο νέο πολυχώρο 800 τ.μ. στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα επί των οδών Τσιμισκή 43 & Βασ. Ηρακλείου 38, στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία» (Odeon).

Ειδικότερα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν και να προμηθευτούν αξιόλογα βιβλία με 1, 2 και 3 ευρώ, ακόμη και με 50 λεπτά, είτε για να εμπλουτίσουν την προσωπική τους βιβλιοθήκη, είτε για να τα χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ή ιδρύματα, λόγω των ημερών .

Στο Πασχαλινό Bazaar πέρα από τα βιβλία, θα βρείτε παιχνίδια, πασχαλινά στολίδια, μικροδώρα και λαμπάδες, με τιμές που ξεκινούν από 50 λεπτά. Όσον αφορά στο τμήμα με τις λαμπάδες, έχει εμπλουτιστεί ιδιαίτερα, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε μεταξύ πολλών διαφορετικών σχεδίων, από επώνυμες μέχρι τις πιο οικονομικές, με 1, 3 και 5 ευρώ, στολισμένες με μικροδώρα και παιχνίδια, που θα σάς εντυπωσιάσουν. Επιπλέον, θα βρείτε πολλά παιδικά βιβλία που συνοδεύονται από μια λαμπάδα.

Ειδική Προσφορά: Σε περιπτώσεις ομαδικών επισκέψεων, για κάθε 15 άτομα κληρώνεται επί τόπου μία εγκυκλοπαίδεια «Παιδεία» σε ηλεκτρονική μορφή και προσφέρεται άλλη μία στο σχολείο δωρεάν. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα προβολής ντοκιμαντέρ, διάρκειας 22 λεπτών, για την ιστορία της Θεσσαλονίκης, έπειτα από συνεννόηση στο τηλ. 2310.232.100 (κα Μαρτάκη Χρύσα).

ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ
Τσιμισκή 43 και Βασ.Ηρακλείου 38, Θεσσαλονίκη
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία» (Odeon)
2310.232.100


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.