Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Συνεχίζονται οι εγγραφές για το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης παιδιών της Χ.Α.Ν.Θ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης παιδιών της Χ.Α.Ν.Θ

ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (1)Εξακολουθούν να γίνονται εγγραφές για τη θερινή απασχόληση της Χ.Α.Ν.Θ., όπου τα παιδιά συμμετέχοντας σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων απολαμβάνουν καθημερινά ατελείωτο παιχνίδι. Στόχος του συγκεκριμένου φορέα, είναι να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά τα παιδιά, να αθληθούν και να διασκεδάσουν.

Το πρόγραμμα λειτουργεί από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και έως την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 07:30 το πρωί έως τις 15:45 το μεσημέρι, Δευτέρα με Παρασκευή και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν όσες και όποιες εβδομάδες επιθυμούν.

Στις παροχές του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται το πρωινό των παιδιών.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν φέτος το ανανεωμένο πρόγραμμα της θερινής απασχόλησης θα περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους με δραστηριότητες, όπως αθλητισμό (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πινκ-πονκ κ.α.), μοντέρνο χορό, latin, zumba, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, κεραμική, κατασκευές, και ομαδικά παιχνίδια.
Ειδικοί παιδαγωγοί, γυμναστές και προπονητές συντονίζουν και πραγματοποιούν το πρόγραμμα.

Κόστος συμμετοχής 65€/εβδομάδα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. : 2310 241 007 (εσωτ. 831,832) και στο site της Χ.Α.Ν.Θ., www.ymca.gr

Χ.Α.Ν.Θ.
Ν.Γερμανού 1
Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. 54621, Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter