Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Συνεχίζονται οι εγγραφές στο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

filesΕυχάριστες καλοκαιρινές και δημιουργικές ώρες απασχόλησης θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν παιδιά ηλικίας Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, χάρη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, του οποίου οι εγγραφές συνεχίζονται.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες με παιχνίδια ανάγνωσης, καλλιτεχνικές δράσεις, συναντήσεις με συγγραφείς, εκδηλώσεις λόγου, επισκέψεις σε χώρους αναψυχής, σε αρχαιολογικούς, θρησκευτικούς χώρους, και γενικά σε τοποθεσίες πολιτισμικού ενδιαφέροντος. Όλα αυτά μέσα από συζήτηση, δημιουργίες των παιδιών και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι...!

Τα «μαθήματα» θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 13.00 μ.μ. όλο τον μήνα Ιούλιο, στο χώρο της Βιβλιοθήκης του συλλόγου.

Α΄ Τμήμα: Μαθητές Νηπιαγωγείου.
Β΄ Τμήμα : Μαθητές Δημοτικού.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 23320 22577 & 6981 325 282

Υπεύθυνη Κα. Καραγιαννοπούλου Βάσω.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.