Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κορδελιού

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κορδελιού

school_classΔωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές όλων των Βαθμίδων (Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου) που φοιτούν στα σχολεία της περιοχής παρέχει ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, με στόχο αφενός μεν να στηρίξει τους μαθητές με κάθε δυνατό εκπαιδευτικό τρόπο και αφετέρου να δώσει ανάσα στις οικογένειές τους, που λόγω της κρίσης αδυνατούν να διαθέσουν επιπλέον χρήματα για δίδακτρα σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, άρχισαν τα μαθήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα οποία θα πραγματοποιούνται στο Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου- Πηνειού 3.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης - Νέας Γενιάς, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Καμαρινός απευθύνει πρόσκληση σε όσους εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2313302194 με το Γραφείο Παιδείας και να δηλώσουν συμμετοχή στη διδασκαλία. H ίδια πρόσκληση απευθύνεται και στους μαθητές για να δηλώσουν συμμετοχή στη μάθηση.

Σύντομα αναμένεται να αρχίσουν και τα μαθήματα των υπολοίπων βαθμίδων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter