Αρχική Αληθινές Ιστορίες Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 7χρονο που παράτησαν οι γονείς στο δάσος γιατί ήταν...άτακτος

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 7χρονο που παράτησαν οι γονείς στο δάσος γιατί ήταν...άτακτος

Περίπου 70 στρατιώτες του ιαπωνικού στρατού ενώθηκαν με τους 120 πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές οι οποίοι έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τον Γιαμάτο Τανούκα, τον 7χρονο  που οι γονείς  να βγει από το αυτοκίνητό τους και τον άφησαν στην άκρη του δρόμου μέσα στο δάσος, ενώ συνέχισαν τον δρόμο τους για μια απόσταση περίπου 500 μέτρων επειδή ήταν άτακτος.

Στρατιώτες κλήθηκαν να ενισχύσουν τις ομάδες που ερευνούν εκτεταμένη ζώνη του ορεινού νησιού Χοκάιντο, στη βόρεια Ιαπωνία, όπου διασώστες αναζητούν επτάχρονο αγόρι το οποίο έχει εξαφανισθεί εδώ και έξι ημέρες.  Εξοπλισμένοι με τεχνολογία GPS και φορώντας στολές καμουφλάζ, οι στρατιώτες ερευνούν τα πυκνά δάση στους πρόποδες του όρους Κομαγκαντάκε, ύψους 1.131 μέτρων, σύμφωνα με εκπρόσωπο του στρατού.

Οι διασώστες δεν έχουν βρει μέχρι στιγμής κανένα ίχνος του παιδιού, ενώ η περιοχή φημίζεται για την παρουσία άγριων αρκούδων.

«Οι δυνάμεις έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομάδες και σχηματίζουν πυκνές γραμμές ώστε να μην τους ξεφύγει τίποτα στη διάρκεια των ερευνών», δήλωσε ο Μανάμπου Τακεχάρα, εκπρόσωπος της στρατιωτικής μονάδας που έχει κινητοποιηθεί, προσθέτοντας πάντως ότι είναι επιφυλακτικός.

«Η περιοχή καλύπτεται από πυκνό δάσος και η πρόσβαση είναι δύσκολη», εξήγησε. «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως ένα παιδί θα μπορούσε να περιπλανηθεί εκεί».

Οι επιχειρήσεις επικεντρώνονται σε ζώνη κατά μήκος του δρόμου όπου εξαφανίσθηκε ο μικρός Γιαμάτο. «Έχουμε ήδη ερευνήσει αυτό το μέρος, αλλά το εξετάζουμε και πάλι», πρόσθεσε ο στρατιωτικός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.