Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Συνοδεύστε τις ευχές σας με κάρτες και δώρα από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Unicef

Συνοδεύστε τις ευχές σας με κάρτες και δώρα από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Unicef

Η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή παρέχει στους φίλους της UNICEF τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετήριων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όλα σε άριστη ποιότητα. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια, διακοσμητικά και ημερολόγια για το 2016.

Φέτος, προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου/ημέρας, ατζέντες τσέπης, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές, προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή. Καθώς, η προστασία των ευάλωτων παιδιών σε κάθε γωνιά της γης αποτελεί προτεραιότητα για τη UNICEF, δεν θα μπορούσε να μην είναι υποστηρικτική στο δράμα των παιδιών και των οικογενειών τους που εκτοπίζονται από τις πατρίδες τους.

Η UNICEF βρίσκεται όπου υπάρχει άμεση ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία και στις γειτονικές χώρες, για να εξασφαλίσει στα παιδιά απαραίτητες και σωτήριες προμήθειες, όπως καθαρό νερό, ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη. Είναι, επίσης, παρούσα και στα κέντρα υποδοχής των προσφύγων και μεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει ήδη ενεργή παρουσία και δράση και έχει παράσχει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στη Σερβία αλλά και στη FYROM, η UNICEF έχει επίσης δημιουργήσει αντίστοιχους χώρους φιλικούς προς τα παιδιά, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διατροφή, η υγιεινή και η προσωρινή διαμονή τους.

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345. Επίσης, είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή και το fax 210 72 52 555.

Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF.

Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν:

στα καταστήματα UNICEF:
Αθήνα - Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, Τηλ: 210 77 99 056
Θεσσαλονίκη - Ι. Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου, Τηλ: 2310 286 916

στα περίπτερα UNICEF:
Αθήνα - Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου
Γλυφάδα - Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά
Πειραιάς - Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου
Golden Hall - Μαρούσι
ΙΚΕΑ Αθήνας (Αεροδρομίου και Κηφισού), Θεσσαλονίκης και Λάρισας

Τέλος, κάρτες της UNICEF διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του Δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και στα ΕΛΤΑ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.