Αρχική Πασχαλινά Συνοδευτικά & μεζέδες του Πάσχα απ’ τον σεφ Γιάννη Λουκάκο

Συνοδευτικά & μεζέδες του Πάσχα απ’ τον σεφ Γιάννη Λουκάκο

pasxalines_sintages_loukakos_1
Η παράδοση θέλει το κυρίως πιάτο του Πασχαλινού τραπεζιού να είναι κρέας, αφήνοντάς μας ελεύθερη την επιλογή των υπόλοιπων πιάτων που θα ολοκληρώσουν το γεύμα μας.
Ο Γιάννης Λουκάκος λοιπόν, μια εβδομάδα πριν το Πάσχα, μοιράζεται συνταγές του για μεζέδες και συνοδευτικά που ταιριάζουν τέλεια στην ημέρα και μας καθοδηγεί στην εκτέλεσή τους, μέσα από ένα ειδικό hands-on σεμινάριο.

Το αποτέλεσμα θα είναι ένα μενού, πλούσιο αλλά και ισορροπημένο διατροφικά, που θα μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο και θα προσφέρει ιδανικούς γευστικούς συνδυασμούς για μέγιστη απόλαυση.

Και όλα αυτά, χωρίς πολύ κόπο! Οι προτάσεις του σεφ θα είναι εύκολες, γρήγορες και αρκετά οικονομικές, ώστε να μπορείτε όλοι να τις παρασκευάσετε και να τις χαρείτε! Και φυσικά, θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλές ακόμα περιστάσεις , πέραν του Πασχαλινού τραπεζιού!

Το Σάββατο 12.04.2014

Στις 11:00 - 13:30

Οδό Ομήρου 18, Χαλάνδρι

Δηλώστε συμμετοχή στο www.yiannislucacos.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.