Αρχική InfoSchool Δημοτικό Σύντομα στα σχολεία! Ένα αλφαβητάρι για να μάθουν οι μαθητές να αγαπούν τα φρούτα και τα λαχανικά

Σύντομα στα σχολεία! Ένα αλφαβητάρι για να μάθουν οι μαθητές να αγαπούν τα φρούτα και τα λαχανικά

timthumbλαχανικά και τα φρούτα είναι από τα «δύσκολα» πιάτα που οι μαμάδες καλούνται να σερβίρουν στα παιδιά καθώς οι διαφωνίες και η πεισματική άρνηση να τα γευτούν αποτελεί ρουτίνα για πολλές οικογένειες. Σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν καλύτερα οι μαθητές την τεράστια διατροφική αξία αυτών των τροφίμων ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας ετοιμάζουν τη συγγραφή και εν συνεχεία τη διανομή στα δημοτικά σχολεία ενός Αλφαβητάριου διατροφής που θα βοηθήσει τους μικρούς μαθητές να δουν με άλλο μάτι αυτές τις τροφές αλλά και να διδαχθούν σωστά μηνύματα διατροφής που προοδευτικά θα τα υιοθετήσουν και στην καθημερινότητά τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι λιλιπούτειοι σεφ τρώνε περισσότερα λαχανικά!

Φρούτα και λαχανικά στην παιδική ηλικία – πρακτικές λύσεις


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.