Αρχική InfoMommy Υγεία Σύστημα cobas® HIV-1, HCV και HCV Genotyping: Νέες μοριακές διαγνωστικές μέθοδοι για ταχεία λήψη κλινικών αποφάσεων

Σύστημα cobas® HIV-1, HCV και HCV Genotyping: Νέες μοριακές διαγνωστικές μέθοδοι για ταχεία λήψη κλινικών αποφάσεων

Η Roche ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διαθέτει στην αγορά τις μεθόδους ανάλυσης cobas® HIV-1, HCV και HCV Genotyping (GT) σε χώρες που αποδέχονται τη σήμανση CE. Με τις νέες αυτές μοριακές διαγνωστικές μεθόδους, αυξάνονται οι επιλογές στο υπάρχον μενού του συστήματος cobas® 4800, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την απόδοση και την ευελιξία του, επιτρέποντας στα εργαστήρια να παραδίδουν αποτελέσματα που απαιτούν ταχεία λήψη κλινικών αποφάσεων.

Οι νέες μέθοδοι, χρησιμοποιούν την εξελιγμένη τεχνολογία διπλού στόχου για τον HIV-1 και διπλού ιχνηθέτη για τον HCV. Όλες οι νέες εξετάσεις μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα στο σύστημα cobas® 4800 με βελτιστοποιημένους όγκους για την επεξεργασία δειγμάτων, εξασφαλίζοντας ομαλή ροή εργασιών και αυξάνοντας την ευελιξία στη διαχείριση των δειγμάτων των ασθενών. Με τις συγκεκριμένες προσθήκες, το σύστημα cobas® 4800 διαθέτει τώρα μενού με 12 εξετάσεις υψηλής ιατρικής αξίας κατάλληλες για in vitro διαγνωστική χρήση, που το καθιστούν την ιδανική λύση για ένα ιδιαίτερα αποδοτικό εργαστήριο.

Όπως αναφέρει ο Roland Diggelmann, Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Roche Diagnostics, «Με την προσθήκη των νέων μεθόδων ανάλυσης στο μενού του cobas® 4800, περισσότερα εργαστήρια αποκτούν πρόσβαση σε προηγμένες ιολογικές εξετάσεις, οι οποίες παρέχουν αξιόπιστα αποτελέσματα για την ορθή διαχείριση των ασθενών. Η Roche, ως ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά, παρουσιάζει επίσης την εξέταση γονοτύπησης cobas HCV, η οποία ταυτοποιεί με ακρίβεια τους γoνότυπους του ιού HCV και συμβάλλει στη βελτίωση της θεραπείας των ασθενών με Ηπατίτιδα C».

Τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει και η εξέταση cobas HBV, με την οποία συμπληρώνεται το portfolio για την παρακολούθηση του ιικού φορτίου και τον προσδιορισμό γονοτύπου με το σύστημα cobas 4800.

Πληροφορίες για το σύστημα cobas 4800...

Διαβάστε περισσότερα στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.