Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Συζητάμε για το bullying στο σχολείο και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τόσο τους θύτες όσο και τα θύματα (26/11)

Συζητάμε για το bullying στο σχολείο και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τόσο τους θύτες όσο και τα θύματα (26/11)

Ο Ιανός φιλοξενεί τον μήνα εφηβείας που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Πατάκη και προσκαλεί γονείς & εκπαιδευτικούς στο σεμινάριο «Σχολικός εκφοβισμός - BULLYING. Αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας - Τρόποι αντιμετώπισης» με εισηγήτρια την συμβουλευτική ψυχολόγο Χριστίνα Ρασιδάκη που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

Το φαινόμενο του εκφοβισμού στο σχολείο, γνωστό ως bullying, έχει πάρει τα τελευταία χρόνια σημαντικές διαστάσεις, προκαλώντας σε εκπαιδευτικούς και γονείς ερωτήματα και δυσκολίες διαχείρισης. Στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο θα αναλυθούν τα βασικά χαρακτηριστικά, οι αιτίες και τα συμπτώματα του φαινομένου και θα αναφερθούν τεχνικές και μέθοδοι αντιμετώπισης. Μικρές αναφορές θα γίνουν και σε δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας που στοχεύουν στην ενδυνάμωση του ρόλου του εκπαιδευτικού και του γονέα.

Είσοδος ελεύθερη

Δηλώστε συμμετοχή στο : ekdiloseis@patakis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες : τηλ. 2103650025 & 2103650024

Υπεύθυνος συντονισμού και επικοινωνίας: Δικαίος Χατζηπλής

Ιανός

Σταδίου 24


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter