Αρχική Διάφορα Tαξίδι στον κόσμο της μουσικής με σπάνια και περίεργα μουσικά όργανα στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ!

Tαξίδι στον κόσμο της μουσικής με σπάνια και περίεργα μουσικά όργανα στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ!

Ένα ταξίδι στον κόσμο της μουσικής με σπάνια και περίεργα μουσικά όργανα από τον "Άνθρωπο Όρχηστρα" θα απολαύσετε στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ! Φυσικά και πρόκειται για ένα θέαμα που τα παιδιά θα καταφχαριστηθούν, αφού η μουσική και η διασκέδαση συνυπάρχουν αβίαστα.

Έχετε ποτέ ακούσει μουσικό πριόνι; Έχετε ποτέ δει ανεμόφωνο; Έχετε ποτέ ακουμπήσει μουσικό ιπτάμενο δίσκο;'Εχετε ποτέ πλησιάσει αιθερόφωνο, το μοναδικό μουσικό όργανο που παίζεται χωρίς να το ακουμπάς; Αν όχι ελάτε στην παιδική παράσταση "Ο 'Ανθρωπος Ορχήστρα" όπου θα δείτε αυτά κι άλλα 15 περίεργα και σπάνια μουσικά όργανα απο όλον τον κόσμο να παίζονται ζωντανά! Ένα σπάνιο θέαμα από έναν ταλαντούχο άνθρωπο ο οποίος παίζει ταυτόχρονα έωςαι 4 από αυτά! Μια παράσταση με πολύ γέλιο όπου μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν στον απίστευτο κόσμο της μουσικής! Μόνο που θα εμφανιστεί για 4 παραστάσεις στον κιν/φο ΔΑΝΑΟ, οπότε προλάβετε.

Μια παραγωγή της ομάδας Lost Circus
www.lostcircus.gr
e-mail: info@lostcircus.gr
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Πότε: Κυριακές 4/11/18 Μαρτίου 2012 στις 11.30 π.μ.
Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 στις 3.00 μ.μ.
Γενική είσοδος €9

Info
Κινηματογράφος Δαναός
Λ. Κηφισίας 109, Αθήνα
E-mail:info@danaoscinema.gr
Τηλέφωνο: 210 6922655


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.