Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Tα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς ξεκίνησαν

Tα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς ξεκίνησαν

Με γνώμονα ότι ο αθλητισμός προσφέρει υγεία, σωματική και ψυχική ευεξία και πάνω απ΄ όλα καλή διάθεση, ο Δήμος Καλαμαριάς ξεκίνησε από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου τη λειτουργία των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού.Τα τμήματα λειτουργούν σε επιλεγμένους χώρους που εξυπηρετούν το σύνολο των δημοτών και περιλαμβάνουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες.
Έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και χώρους άθλησης, φροντίζουν για την ανάπτυξη και τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης, σε όσους αποφασίζουν να γυμνάζονται συστηματικά.
Συγκεκριμένα, τα προγράμματα περιλαμβάνουν τμήματα Αεροβικής γυμναστικής και Σουηδικής –Ορθοσωμικής τα οποία λειτουργούν τρείς φορές την εβδομάδα στο κτίριο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων (πλατεία Σκρά), στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Τριπόλεως και Σουρμένων γωνία) καθώς και στο 11ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο στη Ν. Κρήνη. Επίσης λειτουργεί τμήμα TAE KWON DO στην πλατεία Σκρά κάθε Τρίτη και Παρασκευή και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Σε ότι αφορά το αντίτιμο της συμμετοχής των δημοτών στα παραπάνω τμήματα και λόγω της οικονομικής συγκυρίας διαμορφώνεται φέτος στα 10 € για τους ενήλικες και 5 € για τους ανήλικους αθλούμενους. Τέλος για το κολυμβητήριο το αντίτιμο των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού είναι μηνιαίως 30 € και ημερησίως 2 €.

Γραφείο Αθλητισμού Δημου Καλαμαριάς
Χηλής / Πλαστήρα, ΤΚ 55 132 Καλαμαριά.
2310/440-540 2310/440-586 (πληροφορίες-Γραμματεία Κολυμβητηρίου και προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.