Τα 11 πιο υπέροχα δωμάτια για το παιδί σας!

Ikea-rugs-for-kidsΈνα παιδικό δωμάτιο χρειάζεται δύο πράγματα: πολύ χώρο για παιχνίδι και τον ιδανικό χώρο για διάβασμα για να μένει ήσυχος ο γονιός. Δείτε τα πιο κουλ παιδικά δωμάτια στον κόσμο για να πάρετε ιδέες για το δωμάτιο του δικού σας.

Ουράνιο τόξο: Αυτό το παιδικό δωμάτιο έχει ως βασικό θέμα του το ουράνιο τόξο. Στο κέντρο του δωματίου υπάρχει το κρεβάτι σε ένα πολύ ιδιαίτερο κυματιστό σχέδιο, ενώ γύρω από αυτό υπάρχει μπόλικος χώρος για παιχνίδι.

12

Περιπέτεια: Αν στο παιδί σας αρέσει η εξερεύνηση, τότε μπορείτε να του χαρίσετε ένα δωμάτιο που να έχει στοιχεία από τη φύση. Σε αυτό το δωμάτιο επικρατεί το πράσινο και το μπεζ χρώμα με ταπετσαρία στον τοίχο που απεικονίζει δέντρα, ενώ στη μέση του δωματίου υπάρχει μια σκάλα που ίσως όμως είναι λίγο επικίνδυνη για παιδιά κάτω των 12 ετών.

2

Αστέρια: Αυτό το παιδικό δωμάτιο βρίσκεται στο Παρίσι και η οροφή του είναι γυάλινη, ώστε να μπορεί το παιδάκι να βλέπει τον παριζιάνικο ουρανό. Το κρεβάτι είναι ημίδιπλο για να έχει το παιδί τον χώρο του, ενώ υπάρχει άφθονος χώρος για παιχνίδι και ένα πολύ ωραίο τηλεσκόπιο για τον εκκολαπτόμενο αστρονόμο. Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε μίνιμαλ γραμμές και έχει το κίτρινο σαν κυρίαρχο χρώμα. Το άνετο κρεβάτι, ο απέραντος χώρος για παιχνίδι, το όμορφο γραφείο για διάβασμα και ενας τεράστιος πίνακας δημιουργούν ένα από τα ομορφότερα παιδικά δωμάτια που έχουμε δει.

31

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com