Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Τα 5 χρώματα που θα φορέσουν ακόμη και οι λάτρεις του μαύρου!

Τα 5 χρώματα που θα φορέσουν ακόμη και οι λάτρεις του μαύρου!

1412189267109_Image_galleryImage_NEW_YORK_NY_OCTOBER_01_EmΕίναι δύσκολο να αποχωριστείτε το μαύρο αλλά με τις παρακάτω αποχρώσεις θα το κάνετε εύκολα!

Ξέρουμε ότι όσες του έχετε αδυναμία είναι ευφάνταστο να σκεφτείτε κάποια άλλη απόχρωση για τις εμφανίσεις σας. Κι όμως, η άνοιξη βρίσκεται μπροστά μας και θα ήταν υπέροχο αν βάζατε λίγο χρώμα στη ζωή σας, έστω διστακτικά και μαζεμένα.

Οι παρακάτω χρωματικές προτάσεις μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν ακόμη κι από τις φανατικές θαυμάστριες του μαύρου χρώματος χωρίς δισταγμό, γι αυτό δεν έχετε παρά να τις δείτε με προσοχή και...θετική διάθεση!

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr

514


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.