Αρχική InfoMommy Σχέσεις Τα 6 μυστικά μιας ευτυχισμένης σχέσης

Τα 6 μυστικά μιας ευτυχισμένης σχέσης

Στις μέρες μας, είναι αξιοσημείωτο το πόσα ζευγάρια δεν είναι ευτυχισμένα στη σχέση τους. Υπάρχουν και ζευγάρια όμως τα οποία είναι, όπως ο Jake και η Hannah Eagle, οι οποίοι είναι προγραμματιστές ενός online προγράμματος για διαπροσωπικές σχέσεις. Ως σύζυγος και ψυχοθεραπευτής ο Jake ρωτήθηκε σχετικά με το τι κάνουν διαφορετικά τα ζευγάρια που διατηρούν μια αρμονία στη σχέση τους και είναι πιο ευτυχισμένα. Ανέφερε λοιπόν 6 σημεία που διαφοροποιούν τα ευτυχισμένα ζευγάρια επισημαίνουν οι επιστημονικοί συνεργάτες του Phychologynow.gr οι οποίοι μας τα παρουσιάζουν για να τα μάθουμε και εμείς:

1. Αφιερώνουν περισσότερο χρόνο ώστε να αισθανθούν ο ένας τον άλλο.
Μια γρήγορη αγκαλιά και ένα γρήγορο φιλί στο μάγουλο ίσως να φαίνεται φυσιολογικό αλλά τα ευτυχισμένα ζευγάρια αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για να αισθανθούν ο ένας το σώμα του άλλου. Οι αληθινές αγκαλιές και τα φιλιά στα οποία αισθάνεται κανείς τα χείλη του άλλου οδηγούν στην ουσιώδη σύνδεση των δυο ανθρώπων.
Μελέτες έχουν δείξει πως η νούμερο 1 συμβουλή είναι η επαφή, ειδικότερα η σωματική η οποία ενισχύει την οξυτοκίνη, την ορμόνη που ρυθμίζει τους ανθρώπινους δεσμούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, τα ζευγάρια που κοιμούνται χωρίς ρούχα είναι πιο ευτυχισμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.